Wie is Eindeloos Hairstyling

 

Graag wil ik mij even voorstellen,

Mijn naam is Sabine Meinema. Ik ben al 25 jaar werkzaam als kapster in Velsen. Mijn liefde voor dit vak is groot en ik hou mij graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van haar . Ik vind het belangrijk dat mijn werk mooie draagbare kapsels zijn waar iedereen mee over weg kan. De mogelijkheden zijn dan ook "eindeloos" om te adviseren op knip kleur en stylings gebied .

 

Tevens heb ik een webshop ontwikkeld waar je de producten van Perfect on People (POP) kunt vinden een merk wat vegan friendly is en tevens leuk betaalbaar en absoluut bied wat het zegt. Maar heb je last van bepaalde hoofdhuid problemen dan zijn ook daar zeker mooie producten voor te vinden.
En er staan ook leuke trendy (haar)accessoires & tools, die je kunt aanschaffen tegen een leuke prijs.

 

Maar ik ben niet alleen Hairstylist in het reguliere kappers werk want ik werk ook binnen de uitvaart. Dit omdat ik het belangrijk vind dat bij afscheid van een dierbare, mensen op een draagbare manier afscheid kunnen nemen. Daarom ben ik in de uitvaartbranche gestart. Dat heeft voor mij een mooie toegevoegde waarde op het gebied van haar, zodat ik mensen kan helpen om het afscheid draagbaar te maken. Ik weet uit ervaring  hoe belangrijk dit voor iemand kan zijn, zowel voor de overleden persoon omdat dit een wens van iemand was als voor de nabestaande. Ook hebben  diverse klanten mij benaderd in tijden van ziek zijn of vlak voor een overlijden.