opening Tiny Hairsalon

Gepubliceerd op 13 november 2023 om 21:23

Jaaaa eindelijk na veel klussen heb ik dan mijn eigen Tiny Hairsalon gebouwd en mogen openen. Vanaf half oktober ben ik van start gegaan en wat een leuke mensen nu al mogen ontvangen. De termen die ik hoor zijn sjiek, welness gevoel, rustig en relaxed. en dit waren precies de termen die ik hoopte te gaan horen. Want wat ik vooral belangrijk vind is dat je ontspannen bij de kapper moet zitten en dit even als een verwen momentje te zien voor jezelf maar dan ook zeker voor je haar.

 

Want zeg nou zelf die krullen een boost geven door een Curly Girl methode verzorgen en dit laten knippen met een speciale techniek is ook zeker een must. En dan vooral niet te vergeten dat je diverse kleur technieken hebt waar ook nog steeds veel mensen zijn die niet van al die technieken door zijn of haar kapper wordt geadviseerd. Juist dat is wat ik wel doe om mijn klanten met een juiste coupe de deur uit te laten gaan. en is je haar alle rek kwijt en voelt het aan als stro, nou dan gaan we eerst aan de slag met een verzorgende treatment om de rek van het haar te optimaliseren en het haar zoveel mogelijk op milde wijze te gaan verzorgen.

 

Dus ik nodig iedereen uit om mijn Tiny hair salon te bezoeken dan wel te gaan volgen om meer over Eindeloos Hairstyling te ontdekken.

 

Liefs Sabine

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.